Succé för Ecpatgalan

På Olympia i Bredbyn hölls på söndagskvällen en gala mot barnsexhandeln i världen. Uppträdde gjorde både kända och mindre kända artister och hela arrangemanget blev en fullständig succé. Biljetterna var slutsålda och galan drog in över 100 000 kronor.

Arrangörerna visste tidigt vilka artister de ville ha med på galan, nämligen Malva, Harmony 4, Frank Ådahl och Triple & Touch. Och uppslutningen var över förväntan. De 500 biljetterna tog snabbt slut och så sent som på söndagförmiddagen blev arrangörerna uppringda av människor som kunde tänka sig ståplats, bara de fick komma.

Andra bandet ut för kvällen var acapellagruppen Harmony 4 med före detta Mellanselsbon Krister Kallin. Och deras framträdande och säkra stämsång blev något av en succé. Harmony 4, som bara använder sina röster som instrument, sjunger låtar som härstammar från bland annat Backstreet Boys, Beach Boys och Elvis Presley.

Tillsammans med Frank Ådahl avslutade de med ”Stand by me”. Även om Triple & Touch först var det stora dragplåstret blev Harmony 4 publikens absoluta favorit.

Skrivet 2002-09-29 av Örnsköldsviks Allehanda
allehanda.se/lokalt/1315.html